Fu Manchun vihreää vinyyliä

Tänään Helsingin Nosturissa soitti kalifornialainen Fu Manchu. Julman hyvä veto. Vuoden parhaita. Tässä taas bändi, joka on levyillään vai kaukainen kajastus siitä mitä lavalla. Maanantai-iltanakin Nosturi oli täynnä. Hyvä, hyvä! Bändi soitti The Action Is Go -albuminsa kokonaan. Ja päälle jätit California Crossing, Mongoose ja King Of The Road. Viimeisenä jytisi Blue Öyster Cultin Godzilla huippucoverina.

Enkä kehu bändiä siksi, että sain laulaja Scott Hilliltä The Action Is Go -levyn vihreänä tuplavinyylinä! Levy arvotaan lähiaikoina blogikirjoituksiani kommentoivien kesken.

Vihreää vinyyliä!

Yleisössä minulle tuntematon Sweden Rockin kävijä antoi palautetta viimevuotisesta blogistani. Positiivista sellaista. Eikä ollut ensimmäinen kerta kun lukija tuli puhumaan tuosta saksalaiseen Bullshirt-putiikkiin liittyvästä jutusta.

Jatketaan siis hieman Bullshirtin uskomatonta saagaa.

Kesäkuussa kävin Helsingissä syömässä saksalaisen Sandran kanssa. Häneen ja veljeensä tutustuin viisi vuotta sitten Tavastian Helldone-kemuissa. Tuolloin vasta 18-vuotias Sandra on nyttemmin nuoresta iästään huolimatta toiminut mm. The Pretty Thingsin ja Roger McGuinnin kiertuemanagerina.

Helsingissä atimoidessamme, illan aikana tuli puheeksi Bullshirt, tuo elämää suurempi sakemannifirma. Aiheeseen päädyttiin, koska Sandralla oli yllään L.A. Guns -paita, samanlainen jollaisen minäkin olen joskus Bullshirtistä mukaani saanut.

Jutun jatkuessa kävi ilmi, että Sandra on Bullshirtin kesäkisälli Güntherin entinen tyttöystävä! Maailma on pieni ja hassu. Rokkipiiri pyörii.

Ja Pekka Karhuvaaraa lainatakseni: There´s No Business Like Show Business!

httpv://www.youtube.com/watch?v=gIAjx0Wyreo

Rock Around The Blog – Google Podcasts

Listen on Google Podcasts

Rock Around The Blog Spotifyssa

Rock Around The Blog iTunesissa

Rock Around The Blog Suplassa

Kuuntele Suplassa

Sami Ruokangas

Kirjoittaja Sami Ruokangas on musiikkifriikki; tuottaja ja toimittaja. Blogi musiikista, musiikista ja musiikista. Sarjakuvista, kitaroista, kirjoista, elokuvista, lumilaudoista, televisiosta, netistä, levyistä, drinkeistä, blogeista, junista ja lentokoneista. Populaarikulttuuria ja miehen elämää.

Kategoriat

Sami Ruokangas Written by:

8 Comments

 1. Jarkko
  2.10.2012

  Nyt kyllä harmittaa ku ei keikalle päässyt, tai ei oikeastaan ollut varaa.

 2. RockAroundThe.Blog
  2.10.2012

  Terve Jarkko. Aina ei ole varaa. Ymmärrän että harmittaa. Hieno keikka.

 3. Mikael
  2.10.2012

  Oli kyllä tosi kova keikka! Vinyyli jäi hankkimatta, koska muuten ei olisi ollut varaa junalippuun seuraavana aamuna 🙁 Jäi kyllä kaivelemaan pahemman kerran. Toivottavasti niitä jää kiertueen jälkeen yli tai painetaan lisää! Toi kannen äijän ilme kiteyttää aika hyvin sen fiiliksen, mikä tulee levyä kuunneltaessa!

 4. RockAroundThe.Blog
  2.10.2012

  Terve Mikael!

  Scott Hill tuumi että levyä on pakko painaa lisää. Loppuvat jo ennen jenkkiosuutta.

  Tsekkaile pian täältä blogista reitti Hillin haastatteluvideoon 🙂

 5. Mikael
  3.10.2012

  Kiitos lohduttavasta tiedosta! Näin teen 🙂

 6. Noir
  5.10.2012

  Ähh… jätin väliin keikan. Harmittaa. Jonkinlaista lohdutusta tiedossa ensi viikolla Ufomammutin muodossa.

 7. Bomba
  5.10.2012

  Jeezz.

 8. Hannu Karttunen
  6.10.2012

  Ja heti suoraan asiaan. Minusta Fu … jopa näyttää ja ehkä vähän kuulostaakin New York Dolls. Tosin raaemmalla otteella soitettuna, joka tuo siihen sen omaperäisen nyansin. Hyvä!

Comments are closed.