Metallicat loppuun vauhdilla

Bad Company 

Päivän puheenaihe meidän rokkiuskovaisten keskellä on tietty ollut Metallica-lippujen myynti. Kuka sai ja kuka ei.

Itselleni kävi tuuri. Kävelin Stadin keskustassa 9.30 aikoihin aamulla silmälääkäriin ja huomasin matkalla Lippupalvelun, jossa edelläni oli vain yksi asiakas ja hänkin osti lippuja Kansallisteatteriin!!

Saamani liput olivat piippuhyllylle, mutta parempi niin kuin ei mitään. Näiden lippujen lisäksi tuttuni sai varattua pari lippua alakatsomoon, joten tällä kertaa meikäläistä kavereineen onnisti.

Enpä taida kertoa mikä Lippupalvelun piste osui natkalleni. Aion nimittäin hyödyntää samaa paikkaa toistekin 😉

Metallican kesäkuun kahdelle keikalle Areenaan myytiin 26 000 lippua 40 minuutissa. Ostorajoituksena oli 2 lippua per asiakas. Tämä harmitti osaa faneista. Lauantaina minuun otti yhteyttä kaveri joka olisi halunnut mennä keikalle kahden poikansa kanssa, mutta eipä onnistunut. Toisaalta rajoitus hillitsee hieman netissä tapahtuvaa katukauppaa.

Metallica-päivääni säesti AC/DC:n uusi levy Black Ice, joka on nyt kaupoissa. Ensikuulemilla takuuvarmaa matskua. Toimii ja kylä lähtee. Aikuinen mies alkaa soittaa ilmakitaraa työhuoneessa tämän soidessa.

Toinen viimepäivien suosikkini on nuorempaa sukupolvea edustava The Answer. Tavastialta ja Sweden Rockin backstagen baarista tutut irlantilaiset ryyppyveikot soittavat AC/DC:n lämppärinä ensi viikolla alkavalla kiertueella. Tänään kuuntelin Answerin live-cd:tä, jota bändi myy kotisivuillaan. Live at Planet Rock Xmas Party on viime joulukuussa taltioitu sopivalla tavalla rouhea kiekko, jolla kahdella biisillä vierailee laulamassa itse mestari Paul Rodgers.

Rodgersin ja Answerin ystävien kannattaa pienipainoksinen live tsekata.

Rodgersin ja nykyisen taustabändinsä Queenin uusimpaan levyyn en vielä oikein ole ehtinyt päästä sisälle, vaikka se muistuttaakin enemmän minulle tutumpaa Bad Companya kuin Queeniä. 

Yhä hengissä olevat Bad Companyn originaalijäsenet Paul Rodgers, Mick Ralphs ja Simon Kirke soittivat 8.8. 2008 Hollywoodissa yksittäisen loppuunmyydyn keikan. Se julkaistaan DVD:nä alkuvuodesta 2009. Odotan mielenkiinnolla.    

Google Podcasts

Listen on Google Podcasts

Kuuntele ja tilaa Spotifyssa

Apple Podcasts

Kuuntele Suplasta

Kuuntele Suplassa

Sami Ruokangas

Kirjoittaja Sami Ruokangas on musiikkifriikki; tuottaja ja toimittaja. Blogi musiikista, musiikista ja musiikista. Sarjakuvista, kitaroista, kirjoista, elokuvista, lumilaudoista, televisiosta, netistä, levyistä, drinkeistä, blogeista, junista ja lentokoneista. Populaarikulttuuria ja miehen elämää.

Kategoriat

Sami Ruokangas Written by: