Paras levy ikinä

Jeff Beck -keikan mainos Lontoossa 

Vajaa vuosi sitten hehkutin Lontoossa näkemääni Jeff Beckin keikkaa. Ronnie Scott´s -jazzklubin esiintyminen oli uskomattoman huimaa kitarataidetta. Koko Beckin bändi oli ilmiömäinen.

Googletin pitkästä aikaa ”Jeff Beck” -hakusanalla ja löysin tiedon, että ensi marraskuussa ilmestyy Beckin viideltä Ronnie Scott´s -klubikeikalta koottu live-cd. Yes!!! Hienoa, erinomaista, mahtavaa!!

Brittimedia uutisoi samassa yhteydessä, että noilla keikoilla kuvattu DVD ilmestyy vuoden 2009 alussa. Tuskin maltan odottaa.

Kaikki viiden illan keikat ovat olleet netissä saatavilla hyvälaatuisina yleisön tekeminä bootleg-nauhoituksina. Myönnän että olen ne ladannut, mutta ostan heti myös viralliset julkaisut.

Jeff Beck ja bändinsä 

Tässä maistiaiseksi ja hehkutukseni vahvistukseksi mestari Beck ja Ronnie Scott´s klubilla nähty bändinsä lavalla Eric Claptonin Crossroads-kitarafestareilla 2007. Huomio kiinnittyy parikymppisen basisti Tal Wilkenfeldin virtuositeettiin. Ja viimein siihen videoon…  

Pakko on linkata vielä Beatles-klassikon A Day In The Life huipputulkintaan samoilta festareilta. Kaunista! Aamen. 

Google Podcasts

Listen on Google Podcasts

Kuuntele ja tilaa Spotifyssa

Apple Podcasts

Kuuntele Suplasta

Kuuntele Suplassa

Sami Ruokangas

Kirjoittaja Sami Ruokangas on musiikkifriikki; tuottaja ja toimittaja. Blogi musiikista, musiikista ja musiikista. Sarjakuvista, kitaroista, kirjoista, elokuvista, lumilaudoista, televisiosta, netistä, levyistä, drinkeistä, blogeista, junista ja lentokoneista. Populaarikulttuuria ja miehen elämää.

Kategoriat

Sami Ruokangas Written by:

2 Comments

 1. 24.10.2008

  Kaunista tosiaan, varsinkin neiti Wilkenfeld 😉

  Enpä tiennytkään Jeff Beckin olevan edelleen noin kovassa vedossa, kun mieheltä ei ole tainnut tulla levyjä vuosikausiin. Pitää laittaa ostoslistaan tuo tuleva levy. Kateeksi käy, kun olet saanut kuulla samaa livenä.

 2. Sami Ruokangas
  24.10.2008

  Kiitos kari kommenteista, hyvä jos tykkäät sinäkin, sekä basistista että musasta.

  Juu, se oli tavallaan paras keikka jota olen toistaiseksi nähnyt.

  Tullee muuten Englannissa BBC:ltä tänään telkkarista ulos. Ja DVD ilmestyy ensi vuoden alussa.

Comments are closed.