Sweden Rock!

Edellisessä päivtyksessäni pyörittelin melodisen stadionrockin genreä. Ruotsissa kyseistä musikinlajia on aina ymmärretty huomattavasti paremmin kuin meillä Suomessa. Tämä näkyy Sweden Rock -festivaalilla, jonne lähden huomisaamuna viidettä kertaa.

Tänä vuonna AOR:rää ja voimapoppia edustavat mm. REO Speedwagon, Talisman ja Hinder.

Edellisinä vuosina olen nähnyt Sweden Rockissa myös mm. Journeyn, Styxin ja Kansasin. Mitään niistä on turha kuvitella näkevänsä keikalla Suomessa. Hevin, AOR:n ja progen lisäksi festarilla on joka vuosi bluesia, bluesrockia ja southern rockia. Tänä vuonna nähdään mm. Black Oak Arkansas, Focus, Gov´t Mule ja Point Blank.

Noitakaan on turha haaveilla näkevänsä ihan pian Suomessa.

Festareilta raportoivaan seurueeseemme kuuluvat rinnallani kuvaaja Aki Blomberg sekä säämies/hevispesialisti Pekka Pouta. Ensimmäiset videot saan katsottaviksenne maanantaina 11.6. Palataan silloin asiaan.

Ai niin, ennen Sveduihin lähtöä on vielä Ozzy tänään Areenassa. Saapa nähdä mikä on miehen kunto.

Google Podcasts

Listen on Google Podcasts

Podcast Spotifyssa

Podcast iTunesissa

Podcast Suplassa

Kuuntele Suplassa

Sami Ruokangas

Kirjoittaja Sami Ruokangas on musiikkifriikki; tuottaja ja toimittaja. Blogi musiikista, musiikista ja musiikista. Sarjakuvista, kitaroista, kirjoista, elokuvista, lumilaudoista, televisiosta, netistä, levyistä, drinkeistä, blogeista, junista ja lentokoneista. Populaarikulttuuria ja miehen elämää.

Kategoriat

Sami Ruokangas Written by: