Dave Grohlin iltaviesti Lemmylle

MTV:n kuvaaja Ilari Korhonen, Dave Grohl ja bloggaaja.

Eilen kävin haastattelemassa Foo Fightersin. Keikallekin ehdin.

Haastattelussa olivat paikalla Dave Grohl, Taylor Hawkins ja Nate Mendel.

Mukavia ja maanläheisiä miehiä. Rokkitähden elkeet puuttuvat. Ehkä tähän vaikuttaa, että kaikilla on pieniä lapsia ja perheet. Ainakin Hawkinsin lapset olivat mukana Suomessakin ja pyörivät äijän mukana backstagella.

Kalasataman keikka oli mukava kokemus. 28 000 meitä nautiskeli ilta-auringosta ja rockista. Tunnelma oli leppoisa, vaikka musiikki olikin reipasta mättöä.

Kitaristi Pat Smearin paluu bändiin kuului tuhtina kolmen kitaran vallina.

The Whon versiota mukaillut vanha tuttu, Young Man Blues oli kaltaisteni ”old school” -jengien mieltä lämmittävä cover, samoin Hawkinsin laulama Queenin Tie Your Mother Down

Hyvätunnelmaisen haastattelutuokion lopuksi Dave Grohl halusi ottaa kuvan Ace of Spades -tatuoinnistani. Räpsäistyään kuvan kännykällä, hän lähetti sen viestinä Lemmylle.

Lemmy on nähnyt Juntusen Juhon tekemän tatuointini ennenkin ja hän lienee nähnyt vastaavia tatskoja kyllätymiseen asti. Cool temppu silti Davelta 🙂 

Kulttuurisivujen Foo Fighters -juttuun ja haastatteluvideoon

Foo Fighters – Rope:
httpv://www.youtube.com/watch?v=kbpqZT_56Ns

Google Podcasts

Listen on Google Podcasts

Kuuntele ja tilaa Spotifyssa

Apple Podcasts

Kuuntele Suplasta

Kuuntele Suplassa

Sami Ruokangas

Kirjoittaja Sami Ruokangas on musiikkifriikki; tuottaja ja toimittaja. Blogi musiikista, musiikista ja musiikista. Sarjakuvista, kitaroista, kirjoista, elokuvista, lumilaudoista, televisiosta, netistä, levyistä, drinkeistä, blogeista, junista ja lentokoneista. Populaarikulttuuria ja miehen elämää.

Kategoriat

Sami Ruokangas Written by:

2 Comments

  1. Naukkis
    28.6.2011

    ..et semmosta bisnestä…rock-rock….

Comments are closed.