Hiihdon jälkeen Matti ja Teppo

Matti ja Teppo

Kuten aiemmin jo mainitsinkin, katkaisin ruotoni rinteessä ja kipu kyljessä muistuttaa yhä lumilautahommista, vaikkei lunta ole enää mailla halmeilla.

Sen lajin yhteydessä tuli pari viikko sitten tutustuttua Himoksen viime marraskuussa avattuun areenaan. Näytti olevan aivan kelpo keikkapaikka, Saija Varjuksen, Matin ja Tepon sekä Katri Ylanderin esiintyessä. Tilaa ja tiskejä on sopivasti, alakerrassa 1400 neliötä, ylhäällä 400.

Matin ja Tepon vuosien työllä hiottuja lavarutiineja oli hauska seurata, vaikkei heidän musiikkinsa olekaan varsinaisesti ns. minun kamaani.

Pienieleiset ja tyylikkäät tanssikuviot sujuvat veljeksiltä laulamisen lomassa luontevasti. Mieleen tulivat entisajan mustat soul-duot, kuten Sam & Dave. Välillä Ruohosen äijät innostuivat loikkimaan rumpukorokkeelta kunnon hyppyjä. Coolia turkulaismeininkiä ja niitä hittejä. Upposivat hiihtokansaan kuin lenkkari suohon.

Stetsonia on nostettava Matille ja Tepolle. Levyjä he ovat myyneet yli puolitoista miljoonaa ja Himoksessa näki, että heidän juttunsa toimii myös livenä. Yleisössä oli toki paljon iäkkäämpiä Matin ja Tepon hard core -faneja, mutta myös nuoria, enemmän tai vähemmän camp-asenteella turkulaissvengiä diggailevia.

Areenan yleistunnelma oli hyvä ja ystävällinen. Hieman outo oli tunnelma Saija Varjuksen keikalla, kun yleisöstä 99 prosenttia oli miehiä. Harvoin edes hevikeikoilla jengi on noin miesvaltaista. Saija lauloi. Äijät tuijottivat ja kuuntelivat.

Taitaa muuten olla ensimmäinen ravintola jossa tarjoilijatar on pyytänyt minulta pankkikorttikuittiin nimikirjoituksen lisäksi myös puhelinnumeron.

Please follow and like us:

Sami Ruokangas

Kirjoittaja Sami Ruokangas on musiikkifriikki; tuottaja ja toimittaja. Blogi musiikista, musiikista ja musiikista. Sarjakuvista, kitaroista, kirjoista, elokuvista, lumilaudoista, televisiosta, netistä, levyistä, drinkeistä, blogeista, junista ja lentokoneista. Populaarikulttuuria ja miehen elämää.

Kategoriat

Podcast Google Playssa

Listen on Google Play Music

Podcast Spotifyssa

Podcast iTunesissa

Sami Ruokangas Written by:

2 Comments

 1. Pauliina
  3.4.2007
  Reply

  Moi! Oli varmaan upeeta meininkiä MATIN JA TEPON keikalla, senhän meikätyttö on jo saanut kokea monta kertaa, kysyisin vaan kuinka monta lippua myyttiin heidän keikallaan Himoksessa, eli kuin paljon oli yleisöö?
  Harmi kun en tällä erää päässyt, oon käynyt Himoksessa ja paikka on ihan jees, nyt vaan oli ikävä kyllä duuniesteitä.
  Ei mitään ku hyvää laskettelukevättä Himokselle!
  Sekä menestyksekästä ensi kautta!

  Keväisin terkuin Matti ja Teppo Superfanittaja Pauliina

 2. Sami Ruokangas
  11.5.2007
  Reply

  Terve Pauliina!

  Olihan se hyvä meininki. Yleisöä oli ns. tupa täynnä eli paljon.

  Samoin hyviä lasketteluja sinulle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.