KISSin kiusattavana

kiss2

Tapasin KISS:in pari kertaa. Eilen koko bändin meikeissään ja Gene Simmonsin tänään.

Eilen ennen keikkaa naamiomiehistä oli vaikea saada irti vakavia vastauksia. Hyväntuulinen bändi laukoi Three Stooges -vitsejä, osin lierihattuni innoittamana.

Gene Simmonsin vastauksia kuuntelemaan oli sangen vaikea keskittyä, kun samaan aikaan Eric Singer paukutteli rumpukapuloilla Motörhead-tatuointiani. Hauska tapaaminen.

Paul Stanley kertoi bändin viimeisimmän levyn, Monsterin syntyneen Mott The Hooplen ja Humble Pien kaltaisten 70-luvun bändien innoittamana.

kissKeikkaan en ehtinyt monen biisin ajaksi keskittyä. Sen kuitenkin totesin, ettei Paul Stanleyn ääni ole entisensä. Komea show kuitenkin ja näyttävä hämäkki katossa.

Katson shown kokonaan Sweden Rockissa tulevana viikonloppuna.

[katsomo=206121]

Vakavampia vastauksia sain tänään Helsingin Hard Rock Cafessa, jonne Gene Simmons lahjoitti kirvesbassonsa.

Simmons kertoi, että koska jo mustat jazzmuusikot aikoinaan kutsuivat kitaroitaan kirveiksi, hän halusi patentoida itselleen virallisen kirvesbasson.

Gene Simmons on nimennyt parhaaksi itse lavalla näkemäkseen bändiksi Jeff Beck Groupin. Kysyin miksi ja mies innostui kuvailemaan miten Jeff Beck, Rod Stewart ja Ronnie Wood tekivät tuossa bändissä bluesista rasvaista rockia jo ennen Led Zeppeliniä.

Ristiriitaisena hahmona Simmons on myös kirjoittanut kirjan prostituution historiasta ja omista kokemuksistaan aiheesta (Ladies of the Night). Mies sanoi että maailman vanhin ammatti pitäisi laillistaa kaikkialla.

[katsomo=206318]

Sami Ruokangas

Kirjoittaja Sami Ruokangas on musiikkifriikki; tuottaja ja toimittaja. Blogi musiikista, musiikista ja musiikista. Sarjakuvista, kitaroista, kirjoista, elokuvista, lumilaudoista, televisiosta, netistä, levyistä, drinkeistä, blogeista, junista ja lentokoneista. Populaarikulttuuria ja miehen elämää.

Kategoriat

Podcast Google Playssa

Listen on Google Play Music

Podcast Spotifyssa

Podcast iTunesissa

Sami Ruokangas Written by:

Be First to Comment

    Vastaa

    Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.