Kehtaavat konnat matkia ZZ Topia?!!

Black Stone Cherry. Kentucky -promo.

Black Stone Cherry edustaa southern rockin uutta polvea. Olen tykännyt bändistä alusta saakka. Oman sukupolvensa persoonallisia ääniä. Niitä tarvitaan. Näin BSC:n ensimmäisen kerran livenä Tukholmassa kymmenen vuotta sitten, pienessä nuorisoseuran urheilusalissa.

Nykyäänhän amerikkalaisbändi myy Lontoossa Wembleyn loppuun ja on Britanniassa iso listanimi.

Huhtikuun 20. päivä näiltä etelän herrasmiehiltä ilmestyy uusi levy, Family Tree.

Siltä julkaistu ensimmäinen biisi, Burnin´ on otettu omassa somefiidissäni vastaan pääosin pettyneesti, jopa vihaisesti. Tuohtumukseen on syynä se, että biisi muistuttaa kitarariffiltään ja soundeiltaan kovasti ZZ Topia. Ottaako tämän kunnianosoituksena, vaiko härskinä kopiointina, se on makuasia. Itse en ole biisistä muutaman kuuntelun jälkeen erityisen innoissani, mutta en kyllä osaa paheksuakaan. On sitä maailmassa ja musiikkibisneksessä pahempiakin rikoksia kuin Teksasin parhaalta pikku triolta kuulostaminen.

BSC:n viimevuotinen Back To Blues -ep kannattaa tsekata, jollei niin ole jo tehnyt. Kuusi bluesklassikkoa saa levyllä tuoreen jyräävän jytäkäsittelyn.

 

Family Treen voi ennakkotilata fyysisenä levynä täältä. Ja digitaalisena täältä.

Back To Blues Spotifyssa:

Sami Ruokangas

Kirjoittaja Sami Ruokangas on musiikkifriikki; tuottaja ja toimittaja. Blogi musiikista, musiikista ja musiikista. Sarjakuvista, kitaroista, kirjoista, elokuvista, lumilaudoista, televisiosta, netistä, levyistä, drinkeistä, blogeista, junista ja lentokoneista. Populaarikulttuuria ja miehen elämää.

Kategoriat

Podcast Google Playssa

Listen on Google Play Music

Podcast Spotifyssa

Podcast iTunesissa

Sami Ruokangas Written by:

Be First to Comment

    Vastaa

    Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.