Päivän biisi: Sly & the Family Stone – If You Want Me To Stay

Slyn ja hänen erikoisen perheensä löysin teininä näkemästäni Woodstock-konserttielokuvasta. Hieno leffa sikäli, että jokainen siinä esiintyvä artisti on omalla tavallaan kiinnostava ja historiallisesti merkittävä. Richie Havensista Santanaan ja Hendrixiin.

If You Want me To Stay nousi jatkuvaan bilekäyttöön 90-luvun alussa, yliopistossa opiskellessani. Biisi tuo nykyäänkin usein mieleen ravintola Ilokiven opiskelijakemut, joissa olin dj:nä. Tai opiskelutoverini Jukka ”John Lee” Kekäläisen tanssimassa Kortepohjan opiskelijaboxissaan pitkät kalsarit jalassa, tätä klassikkoa laulaen. Tehokkaasti Slyn ääntä sekä liikkeitä imitoiden. Iloa ja naurua riitti. Kuten myös itse tekemäämme kotiolutta ja -viiniä aina välillä.

En ole soittanut montakaan keikkaa dj:nä ilman tätä hienoa teosta.

Kun Sly & the Family Stone muutama vuosi sitten soitti Pori Jazzissa, keikka oli kehno, mutta tämä biisi pelasti tilanteen itselleni. Jo tämän kuullakseen kannatti olla paikalla.

Tässä havinainen tv-studiossa soitettu live-versio. Ei ihan yhtä tehokas kuin alkuperäinen levytys, mutta hieno aikansa kuva:

Studioversio:

Kuuntele myös tuorein Juha Kakkurin kanssa tekemäni podcast. Tuoreet keikat, levyt ja uutiset ruodinnassa:

 

Please follow and like us:

Sami Ruokangas

Kirjoittaja Sami Ruokangas on musiikkifriikki; tuottaja ja toimittaja. Blogi musiikista, musiikista ja musiikista. Sarjakuvista, kitaroista, kirjoista, elokuvista, lumilaudoista, televisiosta, netistä, levyistä, drinkeistä, blogeista, junista ja lentokoneista. Populaarikulttuuria ja miehen elämää.

Kategoriat

Podcast Google Playssa

Listen on Google Play Music

Podcast Spotifyssa

Podcast iTunesissa

Sami Ruokangas Written by:

Be First to Comment

    Vastaa

    Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.