Rakas laukkuvaras

Sweden Rock kesäkuussa. Viimeinen kuva vehkeissä jotka voro kähvelsi?

Pietarissa tai Lontoossa minulta ei ole koskaan varastettu mitään. Vantaalla on.

Terve vaan, sinä joka kähvelsit harmaan olkalaukkuni Sokos Hotelli Vantaan ovella,  silmänkäänteessä kesken kamojen roudailun, viime sunnuntaiaamuna.

Laukusta olet nähnyt että se on minun. Sisällä oli Jack Daniels -merkkinen nahkalätsä ja violetti huivi. Ja taskukalenterini. Ja minidisk, jolla on progelaulaja Fishin haastattelu.

Laukun viedessäsi toivoit ehkä saavasi kännykän tai lompakonkin. Kun näin ei ollut, toivon ettet heitä kamoja roskiin vaan palautat ne MTV3:n aulaan (Ilmalantori 2, Helsinki) tai poliisille. Saat löytöpalkkion.

Luulen että tavarat ovat sinulle melko lailla arvottomia. Jos olet Fish-fani, sinunkin on Fish-herran skottienglannin kuuntelua mukavampaa lukea haastattelu suomeksi ja minun toimittamanani. Kalenterimerkinnöillä tuskin teet mitään, minä kyllä.

Kalenterina toimii nykyään iPhone. Ryöstetyssä kalenterissa on lähinnä muistiinpanoja ja runoja. Niilläkään ei ole rahallista arvoa ennen merkittävän runoteokseni ilmestymistä, jos sen jälkeenkään. Ehkä runojen luonnokset ovat arvossaan kun kuolen rakastettuna kirjoittajana, mutta aikomukseni ei ole kuolla vielä pitkään aikaan.

Huiveja saa ja lätsästäkään ei niin väliä, sillä suhtaudun nykyään kriittisesti viinamainos päässä kulkemiseen 🙂

Keljujen kommellusten keskellä positiviininen palaute kannustaa ja ilahduttaa. Kiitos siis kaikille jotka viime viikonlopun aikana Tuskassa ja Puistobluesissa kiittelivät tästä blogista ja rokkijutuista. Tuskan kalja-alueelta mölähdetty kehuva lause lämmitti viime pyhänä enemmän kuin humalainen huutaja ehkä hoksasikaan.

Ja erityiskiitos ja kumarrus Hannu Karttuselle Kuopioon. Sweden Rock -juttuun kirjoittamasi kommentti liikutti.

Hyvän viikonlopun toivotukseksi cool versio Duran Duranin biisistä:
httpv://www.youtube.com/watch?v=KF412jt4SDs

Google Podcasts

Listen on Google Podcasts

Kuuntele ja tilaa Spotifyssa

Apple Podcasts

Kuuntele Suplasta

Kuuntele Suplassa

Sami Ruokangas

Kirjoittaja Sami Ruokangas on musiikkifriikki; tuottaja ja toimittaja. Blogi musiikista, musiikista ja musiikista. Sarjakuvista, kitaroista, kirjoista, elokuvista, lumilaudoista, televisiosta, netistä, levyistä, drinkeistä, blogeista, junista ja lentokoneista. Populaarikulttuuria ja miehen elämää.

Kategoriat

Sami Ruokangas Written by:

One Comment

  1. Hannu Karttunen
    14.7.2012

    Kiitos kiitoksista. Aurinko paistaa ja elämä hymyilee. Alkoi kesäloma.
    Tässä joutessani innostuin kuuntelmaan Merle Haggardia. Aikas mukavaa, varsinkin tuo Roots (volume 1). Seuraavaksi pitänee jälleen ottaa kuunteluun Gov’t Mule. Jostakin syystä, tai ainakin siksi, että tykkään siitä. Ja kun tuo kesälomakin pääsi alkamaan aivan yllättäen (no ei tosiaan, kyllä sitä odotinkin), saattaa kuuntelun lomassa mennä muutama virkistävä juomakin. Hyvää kesää yms. muuta mukavata!

Comments are closed.