Uutta Lynyrd Skynyrdiä

Lynyrd Skynyrdin uusi levy Last of a Dyin´ Breed, ilmestyy 21. elokuuta. Levyn nimibiisin voi kuunnella jo nyt.

Bändin edellinen levy God & Guns ilmestyi 2009. Sen jälkeen kokoonpano on jälleen muuttunut. Bassoa soittaa nykyään Black Crowesin alkuperäisjäsen Johnny Colt.

Muut jäsenet ovat Gary Rossington, Johnny Van Zant, Rickey Medlocke, Mark ”Sparky” Matejka, Michael Cartellone ja Peter Keys. Taustalauluista vastaa Honkettes-duo: : Dale Krantz Rossington ja Carol Chase.

Last of a Dyin’ Breed -biisit:

Last of a Dyin’ Breed, One Day at a Time, Homegrown, Ready to Fly, Mississippi Blood, Good Teacher, Something to Live For, Life’s Twisted, Nothing Comes Easy, Honey Hole, Start Livin’ Life Again

Bonusraidat: Poor Man’s Dream, Do it Up Right, Sad Song, Low Down Dirty
Kuuntele ensimmäinen single / nimibiisi:
Last of a Dyin´ Breed

 

Google Podcasts

Listen on Google Podcasts

Kuuntele ja tilaa Spotifyssa

Apple Podcasts

Kuuntele Suplasta

Kuuntele Suplassa

Sami Ruokangas

Kirjoittaja Sami Ruokangas on musiikkifriikki; tuottaja ja toimittaja. Blogi musiikista, musiikista ja musiikista. Sarjakuvista, kitaroista, kirjoista, elokuvista, lumilaudoista, televisiosta, netistä, levyistä, drinkeistä, blogeista, junista ja lentokoneista. Populaarikulttuuria ja miehen elämää.

Kategoriat

Sami Ruokangas Written by:

4 Comments

 1. Hannu Karttunen
  17.8.2012

  Ostin tänään Lynyrdin uuden. Ja kyllä, täytyy sanoa että pidän tästä, minulle tämä toimii erittäin hyvin!

 2. Hannu Karttunen
  26.8.2012

  Eihän blogin kirjoitusten puuttumiselle ole muu syy kuin, että kirjoittaja on lomalla, eihän? Uutta juttua kiitos. Kesä ollut täynnä festareita yms. Vettä tullut vähintäin riittävästi. Mutta varsinainen asiani on artisti Savoy Brown. Tutustuin tuotantoon äskettäin. Aivan helkutin hyvää tavaraa -70 luvulta! Mulle oli tähän asti ihan tuntematon suuruus. Etenkin biisi Hellbound Train iski kunnolla (yli 9 min.). Tilasin samantien kaikki musat mitä löysin. Että tämmöinen hulluus iski. 🙂

 3. RockAroundThe.Blog
  7.9.2012

  Terve Hannu! Eipä ei, syynä blogin taukoon oli vain ja ainoastaan pitkä loma. Kesän keikkoja käsittelen kyllä vielä näin jälkikäteen.

  Lynnärien uusi toimii minullekin. Hyvä bändi, jota ei kannata vertailla 70-luvun versioon.

  Savoy Browin tuotanto löytyy meikältäkin ainakin lähes täysin ja kyllä vaan, hienoja levyjä! Tässä on mitä mainioin linkki 60-luvun brittibluesin ja 70-luvun hard rockin välillä. Savoy Brownin ukkojahan päätyi mm. bändeihin Foghat ja UFO, jotka ovat hyviä nekin.

  Kiitos Hannu mukavista kommenteista. Ride On!

 4. 10.9.2012

  Lynyrd toimii tosiaankin! Oli ensimmäinen CD-levynikin Lynyrdiä (vaikka en sitä osannut silloin niin paljoa arvostaakaan) ja nyt löytyy tuotannosta hieman useampiakin levyjä. Tuo ensmmmäinenkin on edelleen kuuntelussa toisinaan.

Comments are closed.