Kossupullo George Michaelista

Terve taas

Euroviisuhuuma on meikäläiseltä mennyt ohi juuri kokonaan. En ole ehtinyt töiltäni seurata sinällään historiallista tapahtumaa vielä lainkaan, sen paremmin telkkarista kuin Hesan lukuisissa aiheeseen liittyvissä bileissäkään. Onneksi Maikkarista löytyy muita aiheesta innostuneita kuten Linda Pukka, jonka viisublogi kannattaa tsekata.

Voitin kossupullon. Löin muutaman kollegan kanssa vetoa siitä ettei George Michael esiinny tänä kesänä Hesan stadionilla. Olin sitä mieltä ettei herra myy riittävästi täyttääkseen stadikan. Näin kävi, vaikka Welldonen keskiviikkoinen tiedote kertoo seuraavaa:

”George Michaelin Helsingin konsertti siirtyy logististen ongelmien takia Olympiastadionilta Hartwall Areenalle”.

Logististen ongelmien laadun voi helposti päätellä siitä että keikalle lippuja ostanut väki mahtuu Areenalle.

Aiheesta kanssani vetoa lyöneet kamut olivat sitä mieltä että Michael myy riittävästi, mutta Rollarit eivät. Höpö höpö.

Aiheesta toiseen: Gary Moore ja Dave Edmunds esiintyvät heinäkuussa Riihivuori Rockissa ja Kotkan Tall Ships´Races -tapahtumassa. Pari teistä blogini lukijoista on lähestynyt minua sähköpostilla ja kysellyt että aionko mennä kyseiselle keikalle. Näillä näkymin en, vaikka Mooren uusin levy on omassa bluesrockgenressään ok, ja hänen bändinsä rumpalina nykyään Thin Lizzyn mestarillinen Brian Downey.

Moore jää meikäpojalta väliin samasta syystä kuin George Michael siirtyy stadikalta areenaan. Kesällä on niin monta keikkaa ettei kaikkin ehdi millään vaikka mieli tekisi.

Viime viikonlopun Saxonkin jäi väliin Tavastialla kun podin flunssakuumetta ja korvatulehdusta sohvan syövereissä. Vanhan kunnon brittihevin sotaratsu oli paikalla olleiden mukaan hyvässä vedossa. Myös lämppäri Masterplan olisi kiinnostanut. Sen laulaja Mike DeMeo kun laulaa myös kovasti arvostamassani The Lizards -kokoonpanossa bluesrockia.

Kaikkeen ei taivu ja kesäkuun alussa on luvassa Sweden Rock.

Google Podcasts

Listen on Google Podcasts

Podcast Spotifyssa

Podcast iTunesissa

Podcast Suplassa

Kuuntele Suplassa

Sami Ruokangas

Kirjoittaja Sami Ruokangas on musiikkifriikki; tuottaja ja toimittaja. Blogi musiikista, musiikista ja musiikista. Sarjakuvista, kitaroista, kirjoista, elokuvista, lumilaudoista, televisiosta, netistä, levyistä, drinkeistä, blogeista, junista ja lentokoneista. Populaarikulttuuria ja miehen elämää.

Kategoriat

Sami Ruokangas Written by: